Uusi menestysformaatti: Kunnalliset kammot

Ensi kuussa TV-kanava Nolosella alkava uutuussarja ”Kunnalliset kammot” pureutuu rottamaisen terävin hampain erääseen aikakautemme polttavista ongelmista. Ohjelmassa hirvittävää julkisiin palveluihin ja/tai niitä käyttäviin henkilöihin kohdistuvaa kammoa potevia Parempia Ihmisiä yritetään auttaa voittamaan pelkonsa. Kaikki sarjaan osallistuvat ovat läpikäyneet yksityisen, aatelissukuun kuuluvan ja 500 euroa tunnilta veloittavan psykiatrin alkuvalmennuksen.

Avausjaksossa mukana on 57-vuotias rouva Chandelier Madagaskar von Pöppen-Himmler, joka kertoo kärsineensä julkisia palveluja käyttäviä ihmisiä koskevista pelkotiloista lähes koko elämänsä ajan. ”Jag tycker de är smutsiga och äckliga”, toteaa pietarsaarelainen Chandelier. Altistustehtävässä hän joutuu viettämään neljä tuntia Tikkurilan sosiaalitoimiston odotustilassa ilman suojapukua ja lisähappea! Nähtäväksi jää, kuinka Chandelier selviytyy koettelemuksestaan!

Ohjelmaan osallistuvat myös Jutta ja Emilio Banaanirahka, menestyvä ja trendikäs pariskunta Sipoosta. 47-vuotias Emilio on monikansallisen yhtiön palveluksessa työskentelevä biotalousjätekonsultoinnin ekspertti ja 21-vuotias Jutta omistaa vaaleanpunaisiin fitnesstarvikkeisiin keskittyneen verkkokaupan. Pariskunnalla on myös jälkikasvua, piakkoin kolme vuotta täyttävä poika Joosef Charlie. Pikku Joosef Charlien olisi pian mentävä päivähoitoon, ja Jutan ja Emilion mielissä on kangastellut soveliaan eksoottisen hoitajattaren palkkaamisen sekä puoluetoveri-yrittäjän pyörittämän yksityisen, thatcherilaisten kasvatusperiaatteiden mukaan toimivan päiväkodin sijasta myös se levottomuutta aiheuttava vaihtoehto, että poika voisikin mennä kunnalliseen päivähoitoon! Tule perheen mukaan, kun he yrittävät voittaa kammonsa ja vierailevat keravalaisessa päiväkodissa! Kyyneliä ON luvassa!

Avausjakson viimeisessä osiossa tapaamme Urmas Takavyön, vaasalaisen ilmasotastrategian erikoisasiantuntijan. Urmaksen hammasta kolottaa, ja ohjelmaan osallistuminen tarjoaa tälle raudanlujalle pohojalaaselle mahdollisuuden ottaa mittaa pitkäaikaisesta pelkotilastaan. Tutulle yksityiselle hammaslääkärille menon sijasta Urmas on päättänyt tällä kertaa hakeutua kunnalliseen hammashoitoon, vaikka pitääkin moista verenpunaisena kommunismina, jolle antautuminen voi tietää ikuista epäisänmaallisuuden leimaa! Lisähaastetta tuo se, että hammaslääkärin tiedetään ainakin kerran äänestäneen vasemmistoliittoa! Kuinka Urmaksen käy? Palaako hän verovaroin rahoitetusta hammashoidosta muuttuneena vai murtuneena miehenä?

Liity seuraan! Ensi kuussa Nolosella!

 

Leona Helmsley arrives at Manhattan Supreme Court for her an
Chandelier Madagaskar von Pöppen-Himmler ei odota innolla altistustehtäväänsä.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s