Olin kerrankin väärässä!

Yleensä olen väärässä vain silloin harvoin kun luulen erehtyneeni, mutta nytpä olin. Se on miehekkäästi ja komeasti myönnettävä, vaikka otinkin edellisessä blogeerauksessa huomioon myös sen mahdollisuuden että halla-aholaiset saavat kengänkuvan persieensä ja kristillisiä ja svenskatalandebättrefolkia aletaan vokotella hallitukseen. En olisi kuitenkaan ns. loppupelissä millään uskonut, että niin käy. Ja ihmettelen kovasti RKP:n aivoituksia, mikäli se todella päättää lähteä pelastamaan hallitusta, joka lienee surkuhupaisin kautta Suomen historian. Etenkin kun kokoomus voittaisi uudet vaalit mennen tullen.

Mutta eipä minulla todellakaan ole mitään sitä vastaan, että se tekisi niin! Sipilän hallituksen jeesusteipillä kasaan kursittavasta jatkojalosteesta on (tai olisi) joka tapauksessa tulossa niin heikko, että mahdollisuudet sen kaatumiselle ovat paljon suuremmat kuin siinä tapauksessa, että persustelijoiden olisi annettu roikkua mukana. Silloinkin, vaikka muutamat pettyneet loikkaisivatkin persuista muualle ja olisivat täten lisäämässä hallituspuolueiden kansanedustajien määrää.

Sellaistahan ei tietenkään pidä mennä uskomaan, että Halla-ahon ja kumppaneiden heivaaminen huutihelvettiin olisi muka johtunut jostakin rasismista, fasismista, väkivallan ihannoinnista, ihmisoikeuksien kyseenalaistamisesta tai muusta vastaavasta hippien höpinästä. Jos Sipilä ja Orpo ovat hallitustyössään saaneet jotakin selvästi osoitetuksi niin se on se, että mistään ihmisoikeuksista sun muusta joutavasta ei piitata niin hittojakaan. Ainoa millä on väliä on valta ja raha. Ehkä katsottiin, että perussuomalaiset olisivat jatkossa niin suuri rasite, että on parempi ottaa riski. Pelkkä Halla-aho kenties olisi vielä mennyt, mutta kun siipimiehiksi ja -naisiksi äänestettiin sellaisia vekkuleita kuin Huhtasaari, Hakkarainen ja Eerola, taisi Sipilältä ja Orpolta mennä paakelssi väärään kurkkuun.

Saapahan nähdä, mitä jatkossa seuraa. Yksi asia joka mitä todennäköisimmin seuraa, on perussuomalaisten kannatuksen nousu – vaikka puolue onkin sisäisessä kriisissä. Sipilä ja kokoomus ovat lievästi sanoen vihattuja jo ennestään, ja lisää kannatusta tuo varmasti se että nuo epäpatrioottiset maan- ja rotupetturit tyrkkäsivät uuden puheenjohtajaraukan kylmästi pois hiekkalaatikkoleikeistä. Moni persut jo hylännyt voi hyvinkin löytää tiensä takaisin, ja uuttakin kannattajakuntaa on ilman muuta tuloillaan.

Mutta nouseeko kannatus enää niin korkealle kuin viime eduskuntavaaleissa? Tuskin. Suurin syy siihen löytyy perussuomalaisista itsestään. Puolue on jo jakautunut, ja pari kuukautta Huhtasaaren, Hakkaraisen ja Eerolan mölinää kääntää takuulla kannatuskäyrän taas laskuun.

Tai hitostako minä tiedän, toisaalta? Ties vaikka 30 vuoden kuluttua elettäisiin suomifilmimäisessä nuiva-utopiassa jossa aurinko paistaa, lehmänpaska haisee, missään ei ole yhtäkään vääränväristä tai homoa tai kommaria, suvivirsi raikaa joka ikinen päivä vuodenaikaan katsomatta, jokaisella on standardin mukaiset vaatteet ja hiukset, miehet ajavat Mersulla ja vaimot ja lapset istuvat kiltisti kyydissä ja pitävät jumalauta turpansa kiinni, ja joka torpan seinällä on kunniapaikalla Mestari Halla-ahon virallinen muotokuva.

 

heinä
Nuivuuden Shangri-Lassa heinien aiheuttama genitaalialueiden ärsytys on suoranainen kansantauti.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s