Kuka on Vuoden Somekyykyttäjä?

Olkaapa hyvä, tässä on julkisilta Facebook-sivuilta aktiivimallia ja siihen liittynyttä mielenilmausta koskevista keskusteluista koottua valikoimaa. Kuka on juuri Sinun suosikkisi?

ööyh1

ööyh2
H. Auvinen on ex-yrittäjä.

 

 

ööyh3
L. Martikainen on bloggari, ”Menswear Ambassador” ja stylisti.

ööyh5

ööyh7
A. Siipivirta on mm. entinen Iittala Oy:n markkinointijohtaja.

ööyh8ööyh9ööyh10ööyh12ööyh13

ööyh14
T. Matilainen on ”software developer”.

 

Mainokset

13 vastausta artikkeliin “Kuka on Vuoden Somekyykyttäjä?”

 1. Mahtava tuo Kouvolan kaupungin palveluohjaaja Marjo Kerttulin ulostulo. ”Töihin kaikki prkl. Suomessa hyysätään ihmiset piloille”.

  Vrt. Palveluohjaajan rooli:

  ”Palveluohjaaja on tarpeeton, kun asiakas on tietoinen omista kyvyistään ja kykenee toiminaan itsenäisesti.

  Palveluohjaus alkaa asiakkaan ja palveluohjaajan tutustumisella, josta asiakkaan ehdoilla edetään yhteistyösuhteeseen. Palveluohjaaja on asiakkaan tasa-arvoinen rinnallakulkija. Palveluohjaaja ei järjestä asioita asiakkaansa puolesta vaan eteneminen tapahtuu yhdessä asiakkaan yksilöllisten tavoitteiden ja toivomusten mukaisesti.”

  https://www.palveluohjaus.fi/mita-palveluohjaus-on/palveluohjaajan-rooli/

  Liked by 1 henkilö

  1. Palveluohjaaja saattaa myös olla toiselta nimeltään siivooja. Sitä vastaan tosin sotii tuo opiskelu yliopistossa vai liekö laitettu ihan piloillaan? Ajattelin ttä ehkä ei olla saatu niihin yhden päivän siivoustuurauksiin ketään ja siitä tuo purkaus. Tai sitten huonompi vaihtoehtö ja kyseinen Kerttuli on esim. Typin työntekijä.

   Tykkää

   1. University of applied sciences on ammattikorkeakoulu, ei yliopisto. Taitaa olla sosionomi tai hoitsu kyseessä, jos oikein arvaan.

    Tykkää

 2. Ainakin palveluohjaaja ja poliisin ylitarkastaja tarvitsisi kertauskurssin somekäytöksessä. Kun kerran julkista sektoria edustavat. Heidän pitäisi myös ammattiensa puolesta tietää paremmin, ettei aktiivimallin ongelma ole ”ahterinsa hilaaminen töihin muutamana päivänä” vaan se, että niitä töitä ei ole, kursseja ei välttämättä järjestetä ja silti leikataan.

  Tykkää

  1. No nyt ainakin kaikki heidän kanssaan asioimaan joutuvat – varsinkin työttömät – tietävät heidän hlökohtaisen asenteensa.

   Tykkää

 3. Seppo R A Kettusen ripuloima kirjoitus on paras.

  Pettämätön logiikka kyllä, että töissäkäyvä, joka vastustaa aktiivimallia, vastustaisi sitä vain siksi, ettei työtön naapuri pääsisi parantamaan elintasoaan.

  Vittu mitä idiootteja jokainen noista.

  Tykkää

 4. Minusta julkisen hallinnon palveluksessa, valtiolla tai kunnassa, olevien virkamiesten pitäisi vähän varoa kielenkäyttöään.

  Tulee mieleen, että näiltä työttömien kyykyttämistä toivoneilta ei saa tasapuolista palvelua. En oikeastaan usko, että saakaan, jos on työtön, ja jossakin pulassa, ja tarvitsisi apua.

  Tuollaiset tyypit eivät sovellu julkiseen tehtävään.

  Liked by 1 henkilö

 5. Kouvolalaisena olen tilassa myötähäpeä, sillä myös piika ja renki on täällä (seppo ra kettunen) Kun tuolla tasolla mitä tässä esiin tulleet kommentit naamoineen edustavat, tulee automaattisesti inho/hylkäysreaktio seuraavaksi. eli Piika ja renki kuppila on ohitettavissa aina vaan helpommin ja jos Marjo Kerttuli kehtaa näyttäytyä minua neuvomassa, poistun ilman neuvoja.. Jotenkin silti tuntuu, etteivät ole sisäistäneet kommentoimaansa..

  Tykkää

  1. Piika ja renki laitetaan täälläkin korvan taakse, ja kerron kyllä muillekin Kettusen avautumisesta.

   Tykkää

 6. Kyllä poliitikot on onnistuneet ja media ja SAK epäonnistunut, jos jopa joku ylitarkastaja luulee,että pointti vastustuksessa on aktivoinnissa, kun se oikeasti on siinä, että esitetty malli on perustuslain vastainen eriarvoistavien, alueellisten erojen vuoksi. -40 luvun alkupuolella oli vastaava malli Työvelvollisuusmalli.Silloin kärrättiin junilla porukkaa etelään töihin. Aktiivimallin nimikin voisi olla tuo sama, niin ei oisi tuollaista turhaa sumutusta.

  Tykkää

 7. Marjo Kerttulin sukunimi on Jokela. Tiedoksi vain niille, jotka joutuvat hänen kanssaan Kouvolan kaupungilla asioimaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s