Ressanvaalit ja remokratia, sano

Ylen 25.1. esittämä presidentinvaalitentti oli taatusti vähintään erinomainen, kun sekä pisnisparemmisto että hörhö-öyhälistö huutavat ja melskaavat siitä kuin raivotautiset paviaanit. (Tosin huomautettakoon, että edellä mainitsemiani ryhmiä on yhä vaikeampi erottaa toisistaan, sillä ne liudentuvat toisiinsa kuin kusi lumeen).

Mutta on se perkele vallan ihmeellistä että Suomessa on nyt nollatoleranssi ja maailman paras hallitusohjelma jota koko kansa varauksetta tukee ja vielä täysi sananvapauskin, mutta silti pressaehdokkaiden pitäisi hokea pelkkää Natoa ja Venäjää! Eikä niiltä saisi muusta kysyäkään.

Vaan minun puolestani tämä pressanvaaliksi kutsuttu sketsihahmokilpailu saisi jo pian olla ohi. Ihan siitäkin syystä, että Mestari Jussin mainokset lakkaisivat pyörimästä telkkarissa. En välittäisi enää nähdä niitä sieluttomia kalansilmiä ja kuulla sitä puistattavaa muminaa.

Mutta mitä se on, se suomalainen demokratia? Suomalainen demokratia on sitä että suokalmukki äänestää todennäköisintä voittajaa, jotta saisi kerrankin tuntea itsensäkin muuksi kuin häviäjäksi edes vähän aikaa.

2 vastausta artikkeliin “Ressanvaalit ja remokratia, sano”

  1. Loistavaa tekstiä jälleen ja kiitos, että sanoitit minun tunteeni pressanvaaleista ja niistä mainoksista. Halla-ahon mainokset olen onnistunut laistamaan, mutta Stubb tunkee silmille joka välissä. Onhan siinä Stubbin mainoksessa muutama hupikohtakin, kun siitä huomaa, että on merkitty lattiaan kohdat, mihin Stubbin pitää siirtyä milloinkin.

    Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti