RKP:n kaksi naamaa

Eli alaotsikoltaan ”tekopyhyyden huipentuma henrikssonilaiseen tyyliin”.

Olemme kaikki nähneet, kuulleet ja aivan liian useissa tapauksissa myös omakohtaisesti kokeneet, minkä sortin ”politiikan” takuumiehinä ja -naisina RKP:läiset Orpon vaikeistohallituksessa huseeraavat. Ja sitten tulee RKP:n puheenjohtajatar Anna-Maja Henriksson lausumaan sellaisia kuin hän tässä (KLIK) jutussa lausuu, ja uhriutumaan ”kimppuun hyökkäämisistä” ihan persulaiseen tyyliin. Näin se paskanhajuinen perussuomalaisuus siis tarttuu vähän fiinimpäänkin fröökkynään, sano, kun seura oikein tekee kaltaisekseen!

Linkkaamani juttu kannattaa silti lukea ihan ajatuksen kanssa, etenkin siksi että se tarjoilee suorastaan vastenmielisen puistattavan esimerkin mitä pahanlaatuisimmasta kaksinaamaisuudesta. RKP on kuin Masters Of The Universestä tuttu pahishahmo Two-Bad, jonka yksi pää sanoo yhtä ja toinen toista.

Jos joku ei viitsi, halua tahi muutoin välitä tuota juttua lukea, lainaan siitä avainkohdan. Näin lausuu Henriksson: ”Kun Euroopassa puhaltaa äärioikeistolaisia tuulia, pitäisi ennemmin miettiä, missä ovat ne puolueet ja henkilöt, jotka haluavat, että Eurooppa nojaa demokratiaan, oikeusvaltioon, tasa-arvoon”.

Eli tämä menee niin että Henrikssonin ja RKP:n mielestä Euroopan pitää nojata demokratiaan, oikeusvaltioon ja tasa-arvoon, mutta Suomessa niistä ei ole niin väliä.

Sopinee ihmetellen kysyä, kuka helvetti muka vielä on niin hyväuskoinen ja loputtoman typerä, että kuvittelee RKP:n piittaavan demokratiasta, oikeusvaltiosta ja tasa-arvosta niin hevon persettäkään, oltiin sitten Suomessa, Euroopassa, Uranuksessa tai vaikka siellä Eterniassa.

PS. RKP:n kannatuslukemat ovat uudessa gallupissa ilahduttavan pienet. Tosin hlökohtaisesti en ole ollenkaan tyytyväinen, ennen kuin ko. puolueen kannatus on painunut miinukselle.

2 vastausta artikkeliin “RKP:n kaksi naamaa”

  1. Ruotsinkielisellä Uudellamaalla RKP ainakin tekee kaikkensa, jotta heidän hegemoniansa säilyisi.

    ”Fy fan, dom kan rösta SKP, utan att få lov från RKP!”

    ”MItähän siitäkin tulisi jos handboll loppuisi Kyrkslättistä”…?

    Tykkää

Jätä kommentti