Ilmainen konsultaatio persuille

Jos vittuilet, älä leikkaa.

Jos leikkaat, älä vittuile.


Noin. Vain kaksi neljän sanan lausetta, jotka omaksumalla se kannatus olisi kestänyt. Joku voisi tietysti luulla, että tällaiset asiat pitäisi ymmärtää ilman että niistä tarvitsisi ulkopuolisten muistuttaa. Mutta eipä vain niitä vain ymmärretä, eivätkä ulkopuolisten muistuttelutkaan auta mitään, kun puolueen koko ”politiikka” perustuu rähjäämiseen ja öyhötykseen. Ja tietenkin perustuu, koska ne ovat lajityypillistä käyttäytymistä, jota ei muuteta hyvällä eikä pahalla. Yhtä hyvin voisi kieltää hyttystä pistämästä tai koiraa kusemasta tolpan juurelle kuin persua vittuilemasta ja rähjäämästä. Vaikka luultavasti ainakin koira ja sangen todennäköisesti myös hyttynen oppisi läksyn persua paremmin.

Yksi ajatus artikkelista “Ilmainen konsultaatio persuille”

  1. Jaa-a, hyttysen harrastama pistoshoito, sen jälkeen kun sen infrapunaetsintälaite on havainnut ja skannannut sinut, on sille elinehto.

    Koiran koivennosto tolpalla on tyyliä: ”Kilroy kävi täällä”.

    Perusjuomalaisten (kirjoitusvihre tahallinen!!!) persuilu on silkkaa vavisuttavaa pelkuruutta! ”Ne mutikset ja savunahat vie meiltä akat ja työt!”

    Persujen politiikalla ei ole – toistan: EI OLE minkäänlaista pohjaa, edes sellaista, jota hädin tuskin voisi pitää poliittisena teoriana.

    Pelkkää suurisuiden pelokasta hätäripulointia.

    Muistetaanpa ”suurenmoisen toverin numero 1”, Timo Soinin mehevä sutkaus, kun häneltä kysyttiin että eikö vasemmiston jutuista löydy jotain fiksuakin?

    ”Suurenmoinen toveri nro 1” Iivisniemestä tiuskaisi ison mahansa takaa: ”Minä en ota neuvoja rappiolta vastaan.”

    Toinen ”suurenmoinen” toveri, Kankaanpään kunnanvaltuutettu Teuvo Roskala joku vuosi sitten Satakunnan Kansassa: ”- Se on vaan rakkautta, kun vaimoaan nyrkillä päähän lyö.”

    Näin korkeatasoisia ja empaattis-sympaattisia kansamme valiot ovat.

    (”Mä -hik- oon kato niiku isäm maalinen, per-r-kele. Mä ku pääsin kato etuskuntaan niiku ajaan silleen, ettei per-r-kele (-hik-) muijat ja vitun mutikset -hik- pääse hyppiin mun nenille, -per-r-kele. Kommarit mä -hik- haluun vittuun sieltä, ku mä oon kato Suomen -hik- puolta….”)

    Liked by 1 henkilö

Jätä kommentti