Kysymys Peter Nygårdin suomalaisvieraille

Kuten olemme saaneet mediasta silmiemme ja aivojemme yhteistyöllä lukea, suomalaissyntyistä muotiporho Peter Nygårdia syytetään alaikäisten huumaamisesta ja raiskaamisesta sekä alaikäisten tyttöjen seksikaupparingin pyörittämisestä. Yksityiskohtia syytöksistä sekä tietoa Peterin muista aktiviteeteista (esim. oikeuden ulkopuolella sovituista seksuaalisen häirinnän syytteistä sekä yhteydestä Epstein-tapauksen mainingeissa hilseistä päälakeaan myöten ryvettyneeseen prinssi Andrewiin) löytyy niin hyvin googlettamalla, että niitä on turha alkaa kirjata tähän.

Mutta palautetaanpa kuitenkin mieliin, keitä kotimaisen naiseuden huippuedustajia onkaan vieraillut Peterin Bahaman-huvilalla naatiskelemassa vieraanvaraisuudesta ynnä muusta kestityksestä. Heitä ovat mm. seuraavat:

Tanja Karpela (os. Vienonen), tasavallan presidentti Sauli Niinistön ex-kihlattu, ex-kansanedustaja ja kulttuuriministeri (kesk.), internet-sensuurin edistäjä, tuomittu rattijuoppo, nykyinen koirankouluttaja ja sopeutumiseläkkeen nauttija.

Arja Koriseva, tangokuningatar, iskelmä- ja musikaalilaulaja, TV-esiintyjä ym. ym.

Janina Fry (os. Frostell), malli, laulaja, muotisuunnittelija ja eduskuntavaaliehdokas (rkp).

Linda Lampenius, viulisti, malli, poliitikko (rkp), näyttelijä, kirjailija, autourheilija ym.

Katariina Souri (alias Kata Kärkkäinen), malli, kuvataiteilija, kirjailija, käsikirjoittaja, eduskuntavaaliehdokas (vihr.) ym.

Rita Tainola, seurapiiritoimittaja, Suomi-Qatar -seuran puheenjohtaja.

Carmen Heikkilä (os. Mäkinen), ex-kohumissi, Suomen turhin julkkis 1995, ex-toimittaja, nykyinen taidemaalari ja evankelista.

Leena Sarvi, tyyli- ja muotikonsultti, näytösjuontaja.

Kukin saa tietenkin hyväksyä vierailukutsuja millaisilta ihmisiltä hyvänsä, siihen minulla ei ole nokan koputtamista, sillä arvostelukyvyn puute tai edes suoranainen typeryys eivät sinällään ole rikoksia. On myös huomattava, että mainittujen vierailut Peter-papan luona ovat tapahtuneet jo paljon aiemmin kuin ne väitetyt alaikäisten raiskaukset, joista häntä nyt syytetään. Ensimmäinen tai ensimmäiset niistä olisi/olisivat tapahtunut/tapahtuneet vuonna 2008.

Mutta. Nostetussa ryhmäkanteessa kerrotaan, että Nygårdilla on ollut yrityksen it-osaston ylläpitämä tietokanta potentiaalisista uhreista. Kanteen mukaan tälle listalle on vuodesta 1987 lähtien koottu yli 7 500 alaikäistä tyttöä. Toistan: Yli 7500 tyttöä ja VUODESTA 1987 LÄHTIEN. Eli jo sinä aikana, kun edellä luettelemani suomalaisnaisten parhaimmiston edustajat ovat vastanneet Peterin kutsuun ja rientäneet paikalle. Ymmärtääkseni pääosa näistä vierailuista on tapahtunut 1990-luvulla.

Peterin huvilalla ei varmaankaan ole pelkästään istuttu raamattupiirissä tai keskusteltu politiikasta tai muodista, vaan ainakin osan aikaa on tehty muutakin. Uskallan olettaa että vähintään muutama paikalla ollut on osallistunut juhliinkin, joko enemmän tai vähemmän riehakkaisiin. Oletetaanpa hetkisen verran, että P. Nygårdia kohtaan esitetyt syytökset pitävät paikkansa. Mitäpä luulette: Kuinka todennäköistä olisi se, että Peter olisi juhlinut kiltisti pelkkien täysi-ikäisten kanssa, vaikka tietokantaa alaikäisistä on koottu jo vuodesta 1987? Jos en ole ymmärtänyt aivan väärin, vieraat ovat viettäneet pitkiäkin aikoja Peterin tiluksilla. Ja nyt pääsemme siihen kysymykseen, jonka otsikossa mainitsen: Eikö yksikään heistä ole nähnyt tai kuullut yhtään mitään sellaista, mikä olisi voinut soittaa hälytyskelloa siellä hyvinmuodostuneiden korvien välissä ja kertoa, että jokin saattaa olla karmeasti pielessä? 

No, voi tietenkin olla ettei olekaan. Ja voi olla että on. Mutta jos onkin, niin ainakaan se ei ole johtanut mihinkään. Joko yhdestä syystä tai sitten toisesta tai kolmannesta. Oli miten oli, niin sitä minä en suostu uskomaan, että kukaan ei olisi hoksannut sitä että aivan kaikki Peterin viihdyttämät (tai Peteriä viihdyttävät) naispuoliset eivät ole ihan laillisissa ikärajoissa.

No niin, lakataanpa hetkeksi olettamasta ja siirrytään takaisin tosiasioihin. Katariina Souri on kertonut kokemuksistaan Peter-sedän vieraana, sekä siitä painostuksesta jota kunnon Peterin lakimiehet harjoittivat häntä kohtaan Jyrki Hämäläisen Neitsytöljy-kirjan vuoksi. Souri kertoi HS:n haastattelussa seuraavaa: ”Ne uhkailivat, että nyt vedät kaiken pois, mitä olen kirjaan sanonut. Sanoin, että en ota sanaakaan pois, ja jos te soitatte mulle kerrankin vielä, niin kerron sen koko tarinan, mitä siellä ihan oikeasti tapahtui”. 

Linda Lampenius taas joutui pyytämään Nygårdilta julkisesti anteeksi. Tästä spektaakkelista ja sen historiasta voi lukea täältä. Artikkelin mukaan Lampenius totesi, ”ettei hän toivo yhtään lisää suomalaistyttöjä Nygårdin luo lähetettyjen joukkoon” ja ettei ”kenenkään naisen pitäisi mennä Nygårdin lähelle”.

Jos nyt kuitenkin hiukan vielä oletetaan, niin oletan että Lampeniuksella on ollut syynsä lausua tuollaista. Ja jos hiukan vielä spekuloidaan, niin mitähän kaikkea Sourin vierailun aikana mahtoi OIKEASTI tapahtua?

En tiedä. Päätetään tämä blogeeraus siihen toteamukseen, että muuten kuin Sourin, Lampeniuksen sekä hyvin lyhyesti ja ympäripyöreästi asiaa kommentoineen Leena Sarven osalta on ollut todella hiljaista. Edes Rita Tainola, joka yleensä tykkää esiintyä ja olla äänessä ja keskustella Peter Nygårdista, ei tietääkseni ole sanonut aiheesta sanaakaan.

LISÄYS 22.2. 2021: Tämä MTV Uutisten juttu kannattaa lukea:
Linda lampenius joutui nuorena pyytämään jättimäisellä lehti-ilmoituksella anteeksi Peter Nygårdilta – katso video USA:n matkalta, joka muutti kaiken – MTVuutiset.fi

Siitä selviää mielenkiintoisia asioita. Etenkin sen suhteen, mikä lienee ollut syynä edellämainitun Rita Tainolan edellämainittuun hiljaisuuteen. Mutta nyt Ritalla on sentään ollut edes jotakin sanottavaa, vaikkei hän tietenkään olekaan kuullut, nähnyt, huomannut, hoksannut, aavistanut tai käsittänyt mitään Peteriä jelppiessään ja tämän luona vieraillessaan.

LISÄYS 27.3. 2021: Usi blogeeraus aiheesta:
Peter Nygård revisited – Potuntervaaja (wordpress.com)

peterbailaa
Peterin bileissä on kovempi meno kuin Köyliön Lallintalolla aikoinaan.

Jätä kommentti